Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi представила характеристики смартфона Mi CC9 Pro
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi представила характеристики смартфона Mi CC9 Pro

Особливу увагу експертів привернула п'ятикутна камера нового смартфона Xiaomi

29 жовтня 2019, 15:08 comments1982
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi представила характеристики смартфона Mi CC9 Pro

5 листопада компанія Xiaomi випустить смартфон Xiaomi Mi CC9 Pro з 108-мегапіксельною системою з п'ятикутною камерою. Афіша запуску телефону, яку компанія випустила вчора, свідчить, що система пятиконтактних об'єктивів буде підтримувати 5-кратний оптичний зум. 

Xiaomi Mi CC9 Pro має 6,47-дюймовий Full HD OLED-дисплей із співвідношенням сторін 19,5: 9 і зчитувач відбитків пальців на дисплеї. Snapdragon 730G забезпечує роботу телефону до 8 ГБ ОЗУ. Найвища модель телефону може мати 256 ГБ вбудованої пам'яті. ОС Android 9 Pie на пристрої може бути налаштований за допомогою MIUI 11. На смартфоні немає підтримки microSD-картки.

Схоже, що Xiaomi Mi CC9 Pro буде першим телефоном від компанії, який прибуде з об'єктивом перископа. Першим об'єктивом в налаштуванні п'яти камер буде датчик перископа, який дозволить телефону підтримувати 5-кратний оптичний зум, 10-кратний гібридний зум і 50-кратний цифровий зум.

Другий об'єктив являє собою 50-міліметровий портретний об'єктив з роздільною здатністю 12 мегапікселів і великим розміром пікселя 1,4 мікрона. Він підтримує подвійне автофокусування і має апертуру діафрагми f / 2.0. Третій об'єктив являє собою 108-мегапіксельний об'єктив виробництва Samsung. Це 1 / 1,33-дюймовий датчик з апертурою f / 1,7. Четвертий — 20-мегапіксельна надширока лінза з полем зору 117 градусів. Останній — супер макрооб'єктив з фокусною відстанню 1,5 см.

Xiaomi повідомила, що 108-мегапіксельна лінза і перископ оснащені підтримкою оптичної стабілізації зображення (OIS). П'яти камерам допомагає пара здвоєних світлодіодних спалахів. Вартість камер телефону в п'ять разів більше, ніж у Xiaomi Mi CC9.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi представить новий смарт-годинник в наступному місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!