Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi відкрила найбільший за межами Китаю центр розробки камер
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi відкрила найбільший за межами Китаю центр розробки камер

Новий центр розробок камер компанії Xiaomi з'явився у Фінляндії

1 листопада 2019, 16:58 comments1591
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi відкрила найбільший за межами Китаю центр розробки камер

Китайський виробник смартфонів Xiaomi створив у Фінляндії найбільший за межами Китаю центр досліджень і розробок технологій для обробки зображень.

Компанія Xiaomi оголосила, що відкрила науково-дослідний центр у Тампере, західна Фінляндія, щоб зосередитися на технологіях камер смартфонів, включаючи алгоритми камер, машинне навчання, обробку сигналів, а також обробку зображень і відео. За словами компанії, це буде найбільша команда Xiaomi з досліджень і розробки камер за межами Китаю.

За повідомленнями веб-сайту Suomimobiili.fi, місцевий бізнес компанії, Xiaomi Finland Oy, був зареєстрований в травні і орендував офісне приміщення приблизно для двох груп співробітників у Технологічному парку Hermia (Hermia-teknologiapuisto), недалеко від Технологічного кампуса Університету Тампере. Університет вважається одним з провідних у дослідженнях, пов'язаних із зображеннями.

Раніше Тампере був ключовим центром досліджень і розробок для Nokia, надаючи фінському виробнику телефонів лідерство у виробництві камерофонів. Як наголошується в прес-релізах Xiaomi, Tampere "вносить значний внесок в інновації провідних виробників смартфонів, пов'язаних з камерою і зображеннями". Ця спадщина не втрачено. Згідно більш раннього повідомленням місцевої газети Aamulehit, Nokia два роки тому уклала значне ліцензійну угоду з Xiaomi.

Xiaomi була не першою компанією-виробником смартфонів, яка використовувала місцеві таланти у Фінляндії після капітуляції телефонного бізнесу Nokia. У 2012 році компанія Huawei створила свій перший центр розробок в Гельсінкі, щоб провести дослідження нових технологій для мобільних пристроїв, а потім у 2016 році — нове підприємство у Тампере, щоб зосередитися на технологіях камер, аудіо та зображень для побутової електроніки.

Як повідомляло видання "Коментарі", стали відомі технічні характеристики нових смартфонів Xiaomi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!