Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi офіційно представила камерофон Mi CC9 Pro
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi офіційно представила камерофон Mi CC9 Pro

Найбільшим предметом обговорення були камери майбутнього смартфона Xiaomi. Але цим Mi CC9 Pro не обмежився

5 листопада 2019, 14:27 comments1693
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi офіційно представила камерофон Mi CC9 Pro

Компанія Xiaomi офіційно представила новий смартфон Mi CC9 Pro з п'ятьма задніми камерами, основна з яких має сенсор на 108 Мп. Mi CC9 Pro працює на Snapdragon 730G, тобто має восьмиядерний процесор з двома продуктивними ядрами, що працюють на частоті 2,2 ГГц.

Дисплей має 6,47" панель Super AMOLED з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19,5: 9. Він має вигнуті краї і водостічну виїмку для 32-мегапіксельної селфі-камери F / 2.0.

Але найбільшим предметом обговорення Mi CC9 Pro, безсумнівно, є камери на задній панелі. Всього є п'ять лінз і чотири світлодіодних спалахи. Камера на 108 Мп використовує датчик Samsung ISOCELL Bright HMX, розроблений спільно з корейською компанією і вперше представлений в революційній Mi Mix Alpha. Компанія Xiaomi з гордістю оголосила про випуск об'єктива F / 1.7 8P, що робить Mi CC9 Pro першим у світі смартфоном з таким об'єктивом. Разом з 1 / 1,33-дюймовим датчиком це повинно призвести до отримання наддетальних фотографій і безпрецедентної продуктивності при слабкому освітленні.

Є також телеоб'єктив з OIS, який може забезпечити 5-кратний оптичний зум, що збільшується до 50-кратного при включенні цифрового зума. Xiaomi надала надширококутний 20-мегапіксельний шутер з полем зору 117 градусів, а сама мініатюрна камера знаходиться знизу. Обидві камери працюють для отримання великих деталей з відстані 1,5 см, що є найбільшим досягненням смартфона.

v9Jj5pkwItPZQroY1JRvZhp2q.jpg

П'ята камера призначена для портретів, але це не звичайний датчик глибини 2 Мп — це повністю телеоб'єктив з 12 Мп зумом і 2-кратним зумом. Таким чином, у вас є 50-міліметрова фокусна відстань для найкращої перспективи.

Mi CC9 Pro має значну 5,260 маг батарею, яка заряджається до 58% за 30 хвилин і до 100% за 65 хвилин завдяки швидкій зарядці 30 Вт PD. Працює смартфон з оперативною системою з MIUI 11 поверх Android 9 Pie. Mi CC9 Pro буде продаватися в кольорах Aurora Green, Glacier White, and Midnight Black colors.

Вже доступна можливість передзамовлення смартфона Xiaomi Mi CC9 Pro. Ціна за моделі в двох варіантах пам'яті 6/128 ГБ і 8/256 ГБ становить відповідно 400 дол. США і 440 дол. США. Третій варіант, який називається Premium Edition (варіант з об'єктивом 8P), має 8/256 ГБ сховища обійдеться в 500 дол. США. Продажі почнуться опівночі 11 листопада на офіційних каналах Xiaomi на материковому Китаї.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi офіційно представила свійперші "розумний" годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!