Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple продасть 20 мільйонів дешевих смартфонів у наступному році
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple продасть 20 мільйонів дешевих смартфонів у наступному році

Аналітик Apple Мін Чі Куо впевнений, що в 2020 році вдасться продати не менше 20 мільйонів смартфонів iPhone SE 2

6 листопада 2019, 14:28 comments1635
Поділіться публікацією:
Компанія Apple продасть 20 мільйонів дешевих смартфонів у наступному році

Компанія Apple працює над створенням оновленого більш дешевого iPhone SE 2, який повинен бути випущений в 2020 році. У новій дослідницькоій замітці для інвесторів, яка підкреслює очікування постачальників щодо нового пристрою, аналітик Apple Мін Чі Куо поділився деякими прогнозами продажів.

Куо вважає, що Apple випустить не менше 20 мільйонів пристроїв iPhone SE 2 в 2020 році після запуску у першій половині року. Оптимістична ситуація, каже Куо, становить 30 мільйонів одиниць.

Якщо вірити Куо, iPhone SE 2 буде використовувати 10-шарову PCB-підкладку в якості підкладки для своєї материнської плати, що піде на користь таким постачальникам iPhone, як Pending Holdings, Xinxing і AT & S. І це незважаючи на очікування, що вона буде менш дорогою, ніж SLP, яка використовувалася в серії iPhone 11.

У попередніх дослідженнях Куо поділився досить великою кількістю подробиць про iPhone SE 2, який, незважаючи на дещо оманливу назву, насправді ближче по дизайну і специфікації до iPhone 8. Пристрій буде оснащений 4,7-дюймовим дисплеєм, задньою камерою з одним об'єктивом і датчиком відбитків пальців Touch ID. Він буде поставлятися з тим же чіпом A13, що і в iPhone 11 і 11 Pro, і буде мати 3 ГБ ОЗУ. Єдине, чим iPhone SE 2 буде відрізнятися від iPhone 8 — це його ціна. Очікується, що новий дешевий смартфон коштуватиме $ 399. iPhone 8 Apple продає за 449 доларів.

Очікується, що новий iPhone вийде навесні 2020 року, і Apple випустить його до того, як з'являться нові флагмани iPhone 2020. Також очікується, що він буде популярний в країнах, де недорогі пристрої добре продаються. В першу чергу це Індія і Китай.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple витратить 2,5 млрд доларів на доступне житло в Каліфорнії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!