Головна Новини HI-tech телефони 200 міллінов смартфонів з технологією 5G буде продано в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

200 міллінов смартфонів з технологією 5G буде продано в 2020 році

На думку аналітиків компанії Qualcomm близько 200 мільйонів смартфонів з 5G-покриттям буде продано в наступному році

8 листопада 2019, 13:49 comments1386
Поділіться публікацією:
200 міллінов смартфонів з технологією 5G буде продано в 2020 році

Компанія по розробці і дослідженню бездротових засобів зв'язку Qualcomm заявила в середу, що за її прогнозами у 2020 році буде продано 200 мільйонів смартфонів 5G. Ця цифра включає і флагманські пристрої, які вийдуть восени наступного року.

Очікується, що смартфони 5G наступного покоління будуть виконувати такі завдання, як перегляд відео або ігри в мобільних мережах, так само добре, як і при підключенні до Wi-Fi. Як тільки мережі 5G стануть широко доступні в наступному році, Qualcomm і її конкуренти виграють, тому що телефонам потрібно більше чіпів для збільшення швидкості.

Компанія Apple, клієнт Qualcomm, не сказала, коли вона запустить 5G. Але фінансовий директор Qualcomm Акаш Палхівала заявив, що в наступному році інвестори отримають "дві точки перетину" для чіпів 5G.

Це може статися навесні, коли такі фірми, як Samsung і кілька китайських виробників телефонів, як правило, представляють нові смартфони. "Друга точка перетину буде, коли наступний набір флагманських пристроїв з 5G представлять Apple і Alphabet", — сказав Палхівала.

Вважається, що ринок смартфонів у 2020 році виграє від загострення конкуренції серед основних постачальників платформ. А також від підтримки підключення 5G в сегментах середнього класу. Очікується, що завдяки появі більш доступних смартфонів 5G світовий ринок смартфонів повернеться на шлях зростання в першій половині 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!