Головна Новини HI-tech телефони Оголошена офіційна дата анонсу флагманського смартфона Honor V30
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголошена офіційна дата анонсу флагманського смартфона Honor V30

Офіційне представлення смартфонів серії Honor V30 пройде в останніх числах листопада

14 листопада 2019, 15:11 comments1418
Поділіться публікацією:
Оголошена офіційна дата анонсу флагманського смартфона Honor V30

Генеральний директор компанії Honor Джордж Чжао підтвердив, що їх наступний флагман серії Honor V30, офіційно вийде в Китаї 26 листопада.

Серія Honor V завжди була відома своїми експериментальними розробками та інноваціями в камерах. Honor V20 (View 20, глобально) був першим телефоном з перфорованим дисплеєм і одним з перших з 48-мегапіксельним сенсором зображення Sony IMX586. В цьому році Honor V30 представить поліпшені внутрішні компоненти і 5G.

Одним з найбільших змін на цей раз стане включення чіпсету Kirin 990. Це новітній чіпсет Huawei, який також підтримує серію Mate 30. Він побудований на технологічному процесі з поліпшенням обчислювальної потужності приблизно на 10%. Іншою великою зміною стануть можливості 5G. Неясно, чи обидва Honor V30 і V30 Pro підтримуватимуть 5G, але один з них точно буде мати таку можливість.

З точки зору дизайну, серія V30 буде дуже схожа на свого попередника з високою РК-панеллю на передній панелі з прорізом для фронтальної камери. У Honor V30 буде виріз у формі таблетки з двома селфі-камерами. Задня панель також нещодавно показала налаштування чотирьох камер. Сканер відбитків пальців ззаду відсутній. Враховуючи, що дисплей являє собою РК-панель, сканер відбитків пальців, швидше за все, знаходиться збоку, вбудований в кнопку блокування. Повідомляється, що батарея має ємність 4200 маг з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт, а також бездротової зарядки.

Серія Honor V30 навряд чи буде поставлятися з сервісами Google через триваючу торгівельну війну між США і Китаєм. Вона також може вплинути на продажі телефону.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Honor представила фітнес-браслет Band 5i.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!