Головна Новини HI-tech телефони У продаж надійшов черговий складаний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

У продаж надійшов черговий складаний смартфон

Mate X є другою великою моделлю складного смартфона після Samsung Galaxy Fold

18 листопада 2019, 16:32 comments1628
Поділіться публікацією:
У продаж надійшов черговий складаний смартфон

Анонс складного смартфона Huawei Mate X переносився не один раз. Спершу він повинен був вийти в червні, а потім у вересні. Зрештою офіційну презентацію в Китаї перенесли на листопад. І ось нарешті він офіційно надійшов у продаж. Mate X — друга велика складна модель, що з'явилася на ринку після Samsung Galaxy Fold, презентація якого також постійно відкладалася.

Mate X відрізняється від інших складних смартфонів тим, що його складаний екран знаходиться зовні телефону, на відміну від складних екранів Galaxy Fold і Motorola Razr. Це означає, що коли Mate X складений, він має 6,6-дюймовий екран спереду і 6,38-дюймовий екран позаду. Коли ж він розгорнутий, його екран становить вісім дюймів по діагоналі. Телефон працює в мережах 5G, має процесор Huawei Kirin 980 і двоелементний акумулятор ємністю 4500 мАч.

Всі ці технології продаються за дуже високою ціною — 16 999 юанів, що складає трохи більше 2400 доларів. Смартфон можна придбати тільки в Vmall, інтернет-магазині Huawei в Китаї.

Неясно, коли пристрій може з'явитися в інших країнах, але в жовтні Huawei заявив виданню The Verge, що "глобальний план запуску знаходиться на розгляді". Компанія Huawei залишається під пильним наглядом уряду США. Тому Huawei може так ніколи і не почати продажі Mate X на території США і їх союзників.

Як повідомляло видання "Коментарі", компані Huawei почне продавати смарт-годинник Watch GT 2 в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!