Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi патентує новий смартфон з двома дисплеями
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi патентує новий смартфон з двома дисплеями

Додатковий задній дисплей нового смартфона Xiaomi майже такого ж розміру, як і корпус камери на задній панелі

22 листопада 2019, 17:59 comments2363
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi патентує новий смартфон з двома дисплеями

Компанія Xiaomi може запустити смартфон з двома дисплеями. Цікаво, що додатковий задній дисплей майже такого ж розміру, як і корпус камери на задній панелі.

Як повідомляється, Xiaomi працює над новим телефоном з чотирма задніми камерами. Новий патент передбачає, що Xiaomi може запустити смартфон з двома дисплеями. Патент натякає на те, що телефон буде ультратонким. Він пропонуватиме зовсім інший дизайн з двома дисплеями порівняно з Vivo NEX Dual Display або Nubia Z20. Цікаво, що додатковий задній дисплей майже такий же великий, як і корпус камери на задній панелі.

6DTXzh-Y0KF-mhrEiQd4ybiRK.jpg

Також немає фронтальної камери для зйомки селфі. Це говорить про те, що чотиримісні задні датчики можуть відігравати подвійну роль. Ця реалізація трохи дивна, оскільки додатковий екран дуже малий, щоб показати весь об'єкт в кадрі.

Як згадано вище, розмір вторинного дисплея такий же, як і у чотирьохкамерного корпусу ззаду. Згідно з патентом, компанія розмістить додатковий екран поряд із задньою камерою. Таким чином, на задній панелі телефону будуть два модуля квадратної форми. Крім того, на діаграмі також вказується, що на другому дисплеї можуть відображатися ідентифікатор абонента і попередження, коли пристрій поміщається лицьовою стороною вниз. На даний момент невідомо, чи запустить Xiaomi цей телефон чи ні.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi анонсувала бюджетну електронну книгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!