Головна Новини HI-tech телефони Компанія Sony вдосконалить камери на своїх смартфонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony вдосконалить камери на своїх смартфонах

На прес-конференції в Китаї компанія Sony розповіла про успіхи в розробці потужних камерних рішень для смартфонів

26 листопада 2019, 12:17 comments1516
Поділіться публікацією:
Компанія Sony вдосконалить камери на своїх смартфонах

Японська компанія Sony недавно провела прес-конференцію в Китаї. Під час цього заходу глава підрозділу Sony по рішенням в області обробки зображень і зондування розповів громадськості про майбутнє компанії. Він також скористався можливістю, щоб показати, як компанія просунулася за останні роки з розробкою потужних камерних рішень для смартфонів.

За словами виконавчого директора компанії, масове зростання попиту на багатокамерні та великогабаритні чіпи на ринку мобільних телефонів перевершив его очікування. Наприклад, камера Sony IMX586 з 48 Мп, яка була присутня у більшій частині середніх і флагманських пристроїв протягом 2019 року. Датчик з 48 Мп був просто піонером у зростаючому сегменті для надпотужних камер. В наступному році користувачі побачили 64-мегапіксельну і 108-мегапіксельну камери. Sony наростила виробництво, щоб не поступатися місцем конкурентам.

Крім того, компанія заявляє, що вона працює над значним поліпшенням своїх датчиків. В наступному році камери Sony повинні будуть демонструвати кращі HDR, низьке освітлення, автофокус і високошвидкісне фокусування. Крім того, компанія ставить перед собою високі цілі для забезпечення якості дзеркальних камер для смартфонів. Це амбітна мета, враховуючи кількість деталей, які можуть захоплювати дзеркальні камери. Sony заявляє, що вона буде розгортати чіпи великого розміру, а також буде поступово застосовувати технологію поляризованого зондування для промислових додатків і нові технології для спостереження, TOF і автомобільного зондування для чіпів мобільних телефонів.

Більш того, технічний гігант хоче використовувати технологію злиття для досягнення нових налаштувань, таких як HDR розмиття фону. Ця нова модель зробить сфокусовані об'єкти дуже різкими, а фон розмитим. Крім того, компанія розробляє технологію піксельної автофокусування AF Pixel і HDR автофокус, які повинні підвищити швидкість автофокуса навіть в темних умовах.

Очікується, що продажі Sony досягнуть $ 9,541,940,720,00 доларів США. Сегмент датчиків зображення принесе $ 8,165,549,572 доларів США з цієї суми. Найбільшим попитом буде китайський ринок.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Sony представила новий Bluetooth-динамік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!