Головна Новини HI-tech телефони У Китаї офіційно представлені смартфони Honor V30 і V30 Pro
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї офіційно представлені смартфони Honor V30 і V30 Pro

Основна відмінність між двома майже ідентичними смартфонами полягає в налаштуванні камери на задньому плані

26 листопада 2019, 14:57 comments1549
Поділіться публікацією:
У Китаї офіційно представлені смартфони Honor V30 і V30 Pro

На недавньому заході в Китаї дочірня компанія Huawei Honor представила свої останні флагмани — Honor V30 і V30 Pro. Пристрої відповідають витокам у пресі, які стали відомі минулого тижня. Вони мають оновлений дизайн з подвійним перфорованим дисплеєм. Обидва пристрої працюють на флагманському чіпсеті Kirin 990 від Huawei і підтримують дворежимний 5G.

Основна відмінність між цими пристроями полягає в налаштуванні камери на задній панелі. У той час як обидва пристрої мають трипозиційне налаштування в модулі прямокутної камери на задній панелі, функції Honor V30 Pro додають OIS до основного 40-мегапіксельному сенсору Sony IMX 600. Він також має вторинний ширококутний датчик 12MP з автофокусом, в той час як Honor V30 має вторинний ширококутний датчик 8MP з фіксованою фокусуванням. 8-мегапіксельний телеоб'єктив має фіксоване фокусування на V30, в той же час він включає в себе функції автофокусування на V30 Pro. Задні камери також підтримують запис відео 4K HDR з 5-осьовою електронною стабілізацією зображення та режим ультра-слабкого зору в умовах слабкого освітлення.

Обидва телефони будуть доступні в чотирьох колірних варіантах — Icelandic Fantasy, Magic Night Star River, Charm Blue Star і Twilight Orange.

Honor V30 був оцінений в 469 доларів США для варіанта 6 ГБ / 128 ГБ, в той час як варіант для 8 ГБ / 128 ГБ був оцінений 525 доларів США. З іншого боку, флагман V30 Pro був оцінений в 567 доларів за варіант 8 ГБ / 128 ГБ, в той час як варіант з 8 ГБ / 256 ГБ обійдеться в 596 доларів. Смартфони вже готові для попередніх замовлень в Китаї. Перші продажі заплановано на 5 грудня.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Honor представила фітнес-браслет Band 5i.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!