Головна Новини HI-tech телефони Смартфон OPPO Reno 3 Pro 5G з'явиться в наступному місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфон OPPO Reno 3 Pro 5G з'явиться в наступному місяці

Компанія OPPO підтвердила, що її новий смартфон з дворежимної підтримкою 5G дебютує в наступному місяці

28 листопада 2019, 16:12 comments1920
Поділіться публікацією:
Смартфон OPPO Reno 3 Pro 5G з'явиться в наступному місяці

Компанія OPPO нещодавно підтвердила, що серія Reno 3 дебютує в наступному місяці з дворежимною підтримкою 5G. Напередодні офіційного запуску смартфона віце-президент OPPO і президент Global Marketing Брайан Шен поділився зображенням телефону OPPO Reno 3 Pro 5G, який може бути випущений в наступному місяці. На телефоні зображений вигнутий дисплей з дуже тонкою кривизною і тонкими рамками. Представник OPPO згадав, що телефон буде досить гладким і всього 7,7 мм в довжину. Також він вважається найбільш тонким телефоном в своєму ціновому сегменті з дворежимною підтримкою 5G.

Цікаво, що це перший раз, коли користувачі чують про телефон OPPO Reno 3 Pro 5G, оскільки витоки, які вони бачили досі, були про ванільний варіант OPPO Reno 3. Що стосується специфікацій, OPPO Reno 3 оснащений 6,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм full-HD (1080x2400 пікселів) з частотою оновлення 90 Гц. Повідомляється, що панель буде захищена Corning Gorilla Glass 6 і буде оснащена вбудованим датчиком відбитків пальців для аутентифікації. За чутками, у наступному телефоні ColorOS 7 буде пропонуватися підтримка 5G в двухрежимному вигляді (SA NSA).

Повідомляється, що OPPO Reno 3 буде живитися від восьмиядерної SoC Qualcomm Snapdragon 735, що говорить про те, що OPPO Reno 3 Pro 5G може йти з більш потужною SoC. Чутки, що бродять по Інтернету, наводять на думку, що в майбутньому телефоні серії OPPO Reno 3 будуть встановлені чотиримісні задні камери, які підсвічуватимуть основну камеру з роздільною здатністю 60 мегапікселів, 8-мегапіксельною ультра-ширококутною камерою і телеоб'єктивом на 13 мегапікселів. Також є 2-мегапіксельна макро-камера. На передній панелі 32-мегапіксельна камера для роботи з селфі.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони OPPO A9 і OPPO A5 з'явилися в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!