Головна Новини HI-tech телефони Стала відома дата виходу смартфона Motorola One Hyper
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома дата виходу смартфона Motorola One Hyper

Компанія Motorola розіслала запрошення на захід в Бразилії, де має пройти презентація смартфона One Hyper

28 листопада 2019, 17:20 comments1640
Поділіться публікацією:
Стала відома дата виходу смартфона Motorola One Hyper

Смартфон Motorola One Hyper дебютує 3 грудня. Компанія Motorola розіслала запрошення на захід в Бразилії, де очікується презентація Motorola One Hyper. У той час як офіційні подробиці з'являться на презентації, витоки вже багато розповіли про Motorola One Hyper. Повідомляється, що смартфон має 32-мегапіксельну селфі-камеру і Qualcomm Snapdragon 675 SoC. Це також може стати відповіддю Motorola на смартфони, такі як Vivo V15 Pro, Realme X і Redmi K20, які пропонують спливаючі камери в ціновому сегменті середнього рівня.

В офіційному запрошенні Motorola повідомляє, що проводить свій захід по запуску нового смартфона в Бразилії 3 грудня. Також представлений ескіз, на якому виділено спливаючий модуль для селфи-камери. Ходять чутки, що Motorola One Hyper поставляється з дисплеєм Full-HD IPS — без будь-яких надрізів або вирізів. Крім того, повідомляється, що у нього є Snapdragon 675 SoC, принаймні 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, що розширюється за допомогою карти microSD.

З точки зору оптики, Motorola One Hyper оснащений двома задніми камерами з 64-мегапіксельним первинним датчиком і 8-мегапіксельним вторинним датчиком. Смартфон також оснащений 32-мегапіксельним сенсором для селфі-камери і об'єктивом f / 2.0.

Motorola One Hyper, швидше за все, збереже брендинг Google One Android і буде запускати Android 10 "з коробки". Крім того, він може мати порт USB Type-C разом з підтримкою швидкої зарядки і включати роз'єм для навушників 3,5 мм

Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola випустила смартфон-жабку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!