Головна Новини HI-tech телефони Смартфон Honor V30 отримає режим електронної книги
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфон Honor V30 отримає режим електронної книги

Компанія Honor оголосила, що смартфон V30 отримає режим електронної книги

5 грудня 2019, 12:16 comments1716
Поділіться публікацією:
Смартфон Honor V30 отримає режим електронної книги

Смартфон Honor V30, який випустили на початку минулого тижня, виглядає як один з найцікавіших телефонів на ринку. Телефон Honor дійсно продемонстрував деякі вражаючі навички зв'язку. Тепер же компанія оголосила, що V30 отримає новий режим електронної книги.

За словами Honor, режим електронної книги, що є в смартфоні, використовує запатентовану технологію для зміни кольорової температури, яскравості і встановлення правильної сірої шкали. Це дозволить поліпшити сприйняття при читанні, одночасно зменшуючи втому очей.

Включення режиму електронної книги досить просте. Все, що потрібно зробити, це перемістити панель сповіщень і включити її за допомогою "швидкої" кнопки. Як видно з наведених прикладів, режим не просто змінює кольорову температуру на жовтий відтінок, як це зазвичай роблять режими "захисту очей", але робить його більш природним, набагато більш схожим на паперову книгу.

LvUSbZ7X_JyEbrTGz1y3a2c0M.jpg

Крім того, китайський сайт, який опублікував це перше тестування, також порівняв режим електронної книги і режим читання. Як ви, напевно, здогадалися, смартфон праворуч використовує жовтуватий режим читання (або режим захисту очей). 

fwPlklCr7gE0IXows0VP8ao8p.jpg

У будь-якому випадку, і режим читання, і режим електронної книги скористаються великим 6,57-дюймовим дисплеєм з сертифікацією TUV Rheinland. Цей сертифікат в основному означає, що смартфон випромінює невелику кількість синього світла, що, звичайно, корисно для очей.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Honor представила новий "розумний" годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!