Головна Новини HI-tech телефони Громадяни Туреччини не зможуть використовувати нові смартфони на базі Android
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадяни Туреччини не зможуть використовувати нові смартфони на базі Android

Google припиняє підтримку смартфонів на базі Android в Туреччині з-за тиску з боку регуляторів

16 грудня 2019, 17:21 comments2348
Поділіться публікацією:
Громадяни Туреччини не зможуть використовувати нові смартфони на базі Android

Компанія Google повідомила своїм турецьким діловим партнерам, що не зможе підтримувати нові смартфони на базі Android, які будуть випущені в країні. Це сталося після того, як рада з конкуренції Туреччини ухвалила, що зміни, внесені Google в свої контракти, є неприйнятними.

У вересні 2018 року турецьке конкурентне відомство оштрафувало Google на 17,4 мільйона доларів за порушення закону про конкуренцію в зв'язку з продажем мобільного програмного забезпечення. Компанії було дано шість місяців, щоб внести зміни, щоб відновити конкуренцію.

Турецький регулятор попросив Google змінити всі свої угоди про розповсюдження програмного забезпечення, щоб споживачі могли вибирати різні пошукові системи у своїй мобільній операційній системі Android. Як стверджує джерело, таку вимогу було висунуто з боку російської пошукової системи Яндекс, яка є кнкурентом Google.

Рада з конкуренції Туреччини ухвалила, що зміни, які Google внесла в контракти зі своїми діловими партнерами у відповідності з вимогами ради, були неадекватними, оскільки вони все ще не допускали змін в пошуковій системі за умовчанням.

"Ми повідомили нашим діловим партнерам, що не зможемо працювати з ними на нових телефонах Android, які будуть випущені для турецького ринку. Споживачі зможуть купувати існуючі моделі пристроїв і зможуть нормально використовувати свої пристрої та додатки. Робота інших сервісів Google не буде порушена", — йдеться в заяві Google.

Як повідомляло видання "Коментарі", супутникові знімки Google охоплюють 58 мільйонів квадратних миль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!