Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple запатентувала важливу функцію для iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple запатентувала важливу функцію для iPhone 12

iPhone 12 матиме сенсорну ідентифікацію відбитків пальців, яка буде знаходиться під дисплеєм

19 грудня 2019, 18:06 comments1994
Поділіться публікацією:
Компанія Apple запатентувала важливу функцію для iPhone 12

Компанія Apple отримала патент на сенсорну ідентифікацію для оптичного зчитування відбитків пальців, яка буде знаходиться під дисплеєм. Це означає, що користувачі зможуть побачити деякі нові функції біометричної безпеки в iPhone 12 від Apple, які очікуються в 2020 році, повідомляє портал 9-5 Mac.

Згідно патенту сенсорний дисплей може служити "і пристроєм введення, і дисплеєм", тоді як сам по собі "дисплей буде взаємодіяти з контролером для виконання однієї або кількох функцій пристрою у відповідь на введення". Дисплей можна змінити, відкривши меню програми натисканням на контролер або на сенсорний дисплей.

Оптичний датчик зображення реагує на біометричні дані користувача, такі як відбитки пальців. Контролер може автентифікувати користувача шляхом сполучення отриманих даних біометричного зображення з біометричними шаблонами, що вже знаходяться в пам'яті.

У грудні Управління по патентах і товарних знаках США видало Apple 59 нових патентів, у тому числі один по біометричній системі 3D Face ID, яка використовує відстеження очей і голови для розширеного аналізу особи в iDevices, Mac та іграх. В інший патентній заявці Apple обговорює біометричне зіставлення ідентифікатора особи з частковими зображеннями особи і в умовах поганого освітлення.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple iTunes Remote отримав нові оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!