Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo анонсувала запуск чергового флагмана в наступному році
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo анонсувала запуск чергового флагмана в наступному році

Компанія Vivo анонсує новий смартфон в переддень виставки MWC 2020

23 грудня 2019, 15:46 comments1497
Поділіться публікацією:
Компанія Vivo анонсувала запуск чергового флагмана в наступному році

Найбільша в світі виставка мобільної індустрії MWC 2020 розпочнеться 24 лютого і триватиме до 27 лютого. Як і кожен рік, у 2020 році MWC буде проходити в Барселоні. Компанія Vivo офіційно анонсувала подію 23 лютого, до офіційного старту заходу в MWC 2020. Китайський виробник смартфонів підтвердив презентацію смартфона, але не уточнив, якого саме.

У запрошенні чітко вказані час, місце і дата проведення заходу, але немає згадки про майбутній продукт. Однак у запрошенні згадується велика буква "V", можливо, що натякає на наступну серію Vivo V. На даний момент немає ніяких офіційних повідомлень про те, що означає "V", але є великі шанси, що він натякає на наступника нещодавно випущеної серії Vivo V17. І якщо Vivo дійсно запустить нову серію V на MWC 2020, можливо, це буде Vivo V19, враховуючи, що компанія не використовує парні номери для назв своїх телефонів.

Vivo зазвичай випускає дві серії V кожен рік. Один на початку року, а інший в кінці року. Виробник смартфонів почав 2019 рік з запуску серії Vivo V15, включаючи Vivo V15 і Vivo V15 Pro. У другій половині року Vivo випустила V17 Pro, а потім V17 на початку цього місяця.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo оголосила офіційну дату анонса смартфона X30.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!