Головна Новини HI-tech телефони Компанія Realme представить новий флагман на початку 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Realme представить новий флагман на початку 2020 року

Компанія Realme готується представити флагманський смартфон Realme X50 в січні

24 грудня 2019, 15:58 comments1647
Поділіться публікацією:
Компанія Realme представить новий флагман на початку 2020 року

Компанія Realme готова випустити свій перший смартфон 5G в Китаї 7 січня. Він буде називатися Realme X50 5G. Розповівши про деякі функції майбутнього смартфона протягом останніх декількох днів, компанія нарешті оголосила дату запуску свого нового флагмана Realme X50 через свій офіційний акаунт у Weibo.

Згідно тизери, опублікованими на Weibo і JD.com, прийдешній Realme X50 5G буде підтримувати дворежимний 5G SA / NSA. Мережеві архітектури будуть поставлятися з усіма основними смугами частот для підключення 5G, включаючи n1, n41, n78, n79. Також підтверджено, що смартфон підтримує двоканальний зв'язок, який дозволяє одночасно використовувати Wi-Fi і 5G. Це допомагає збільшити швидкість мережі. Смартфон буде оснащений новітнім чіпсетом Qualcomm Snapdragon 765G 5G в поєднанні з графічним процесором Adreno 620.

Згідно з попередніми витоками та повідомленнями, Realme X50 5G буде мати 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і буде комплектуватися батареєю ємністю 4500 мАч. Кажуть, що пристрій має кілька варіантів, таких як 6 ГБ / 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ / 256 ГБ вбудованої пам'яті.

Що стосується оптики, смартфон, як повідомляється, буде оснащений чотирикамерною камерою заднього виду з 60-мегапіксельною первинною лінзою, 8-мегапіксельним вторинним сенсором, 2-мегапіксельною третьою сенсорною камерою і ще одним 2-мегапіксельним шутером. На передній панелі Realme X50 встановлений модуль камери з двома селфі з 32-мегапіксельним основним сенсором і 8-мегапіксельним сенсором Samsung CD1.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить власні бездротові навушники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!