Головна Новини HI-tech телефони Meizu випустить чотири смартфона з підтримкою 5G в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Meizu випустить чотири смартфона з підтримкою 5G в 2020 році

Компанії Meizu планує налаштувати комерційну стратегію на випуск смартофонів з підтримкою 5G

24 грудня 2019, 17:32 comments1703
Поділіться публікацією:
Meizu випустить чотири смартфона з підтримкою 5G в 2020 році

Частка ринку компанії Meizu продовжує знижуватися в умовах жорсткої конкуренції. Як і більшість OEM-виробників, що зазнають труднощів в зв'язку з насиченням ринку, Meizu намагається використовувати технології 5G для свого відродження.

Про це в інтерв'ю засобам масової інформації повідомив технічний директор компанії Лян Донгмін. Лян є досвідченим інженером Meizu, який приєднався до китайської фірми в 2003 році і в даний час є керівником групи в області досліджень і розробки мобільних телефонів. Він повідомив, що Meizu, як і раніше, сподівається повернутися до стратегії "спочатку бренд".

Офіційний представник Meizu заявив, що Meizu зосередиться на мобільних телефонах 5G в 2020 році. Він також натякнув, що компанія буде випускати телефони з дизайном, стилізованим під переважну тенденцію. Це має стати найбільшою зміною в стратегії компанії, оскільки вона досі дотримувалася дизайну, що підтримує симетрію дисплея телефону.

В наступному році Meizu планує випустити не менше чотирьох флагманських мобільних телефонів 5G, а також AIoT, AR / VR та інші продукти для мереж 5G. Що стосується подробиць про мобільні телефони 5G, Лян їх не повідомив, але заявив, що на додаток до 5G інновації Meizu в області об'єктивів, користувальницького інтерфейсу і екрану стануть ключем до підвищення конкурентоспроможності.

Як повідомляло видання "Коментарі", став відомий дизайн нового смартфона Meizu.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!