Головна Новини HI-tech телефони Компанія Nokia представить надбюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Nokia представить надбюджетний смартфон

Компанія Nokia значно знизила виробництво флагманів і представила черговий бюджетний смартфон

27 грудня 2019, 13:48 comments4581
Поділіться публікацією:
Компанія Nokia представить надбюджетний смартфон

Новий бюджетний смартфон Nokia з номером моделі TA-1213 був помічений на сайті сертифікації Bluetooth. Ця сертифікація натякає на те, що HMD Global готується випустити ще один доступний телефон. Нещодавно компанія випустила Nokia 2.3, а пристрій Android One відрізнялося скромними технічними характеристиками та чудовою конструкцією. В цьому році HMD Global випустила безліч телефонів в доступному сегменті, тоді як флагманських моделей було дуже мало. Судячи зі списку Bluetooth, навіть ця майбутня модель є доступним телефоном.

На сайті Bluetooth вказаний телефон від HMD Global з номером моделі TA-1213. Цей телефон був включений для підтримки Bluetooth 4.2. Крім того, також зазначається, що він поставляється з процесором серії Qualcomm Snapdragon 200, натякаючи на те, що телефон є доступним. Оскільки нещодавно компанія випустила Nokia 2.3, цей новий варіант може стати телефоном Nokia 1.3 Android Go, наступником Nokia 1 Plus. Поки що це лише припущення, і HMD Global може запустити зовсім інший пристрій. Список Bluetooth був вперше виявлений NokiaPowerUser.

Мало що відомо про моделі TA-1213 від HMD Global, але більш детальна інформація повинна з'явитися у міру наближення дати запуску. HMD Global недавно випустила Nokia 2.3 в Індії після запуску у Єгипті на початку цього місяця. В останньому телефоні Android One передбачені дві камери, батарея ємністю 4000 маг, MediaTek Helio A22 SoC і 3,5-мм аудіороз'єм.

Як повідомляло видання "Коментарі", оголошена офіційна дата презентації "розумного" телевізора Nokia Smart TV.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!