Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія представила перший смартфон з електронними кольоровими чорнилами
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила перший смартфон з електронними кольоровими чорнилами

Китайський виробник телевізорів Hisense представив смартфон з кольоровим дисплеєм для електронних чорнил

8 січня 2020, 16:23 comments2451
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представила перший смартфон з електронними кольоровими чорнилами

Незважаючи на те, що в останні кілька років кількість електронних чорнил на смартфонах росла, жодна компанія досі не просунула цю технологію вперед. І ось відома своїми телевізорами китайська компанія Hisense представила на виставці CES 2020 смартфон з кольоровим дисплеєм для електронних чорнил. Це перший примірник кольорового дисплея для електронних чорнил на смартфоні, який людство коли-небудь бачило.

Згідно заяви Hisense, технологія настільки проста, що вже скоро процес виробництва дисплеїв для смартфонів з кольоровими електронними чорнилами стане масовим. В компанії також стверджують, що ці нові дисплеї мають кращу частоту оновлення порівняно з попередніми телефонами з електронним чорнилом, і що вони також більш яскраві.

У минулому році Hisense випустив смартфон E-Ink під назвою A5, але той пішов за сучасниками з чорно-білим дисплеєм E-Ink. Тепер, коли є кольоровий дисплей з електронними чорнилами, технологія стала набагато більш життєздатною для більшості користувачів. Якщо це відповідає концепції A5, то, ймовірно, в кінцевому підсумку це буде пристрій середнього рівня.

Перший смартфон з підтримкою E-Ink з'явився в 2012 році. Це був оригінальний YotaPhone з повнокольоровим дисплеєм на головному екрані та E-Ink на задній панелі. У 2013 році Onyx розробила власний смартфон, у якого був тільки один екран E-Ink. З появою нової розробки залишається тільки спостерігати, які тенденції у виробництві та використанні електронних чорнил будуть розвиватися в майбутньому.

Як повідомляло видання "Коментарі", Hisense представила смартфон для читання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!