Головна Новини HI-tech телефони Додаток Google Phone зможе записувати телефонні дзвінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Google Phone зможе записувати телефонні дзвінки

Google планує додати можливість запису телефонних дзвінків на смартфони Pixel і Xiaomi

15 січня 2020, 18:23 comments2073
Поділіться публікацією:
Додаток Google Phone зможе записувати телефонні дзвінки

Google планує додати можливість запису телефонних дзвінків у свою програму Phone. Він є встановленим додатком для набору номера на власних телефонах компанії Pixel, а також на пристроях, які є частиною програми Android One. Китайський виробник смартфонів Xiaomi також почав попередню установку додатка Google Phone на свої телефони для європейського ринку.

Розробники XDA виявили підказки, які відносяться до функції запису дзвінків, в останній версії 43.0.289191107 додатка Google Phone. Рядки, знайдені в додатку, припускають, що найближчим часом у нього буде додана кнопка виклику, що дозволить користувачам почати запис звуку з телефонного дзвінка.

Як наголошується в звіті розробників XDA, додавання нового коду для запису дзвінків в додаток Google Phone не підтверджує, що ця функція скоро з'явиться в телефонах Pixel і Android One. Цілком можливо, що ця функція може бути призначена лише для смартфонів Xiaomi, що продаються в Європі.

Хоча в минулому запис дзвінків був можливий на пристроях Android, Google припинив надавати офіційний API запису дзвінків розробникам, починаючи з Android Marshmallow. Деякі OEM-виробники Android підтримують запис дзвінків у своїх  встановлених додатках для набору номера, хоча користувачам Google Pixel і Android One потрібно отримати root права на свої пристрої для запису телефонних дзвінків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google змінить стандарти конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!