Головна Новини HI-tech телефони Китайці випробують смартфон в Антарктиді
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайці випробують смартфон в Антарктиді

Смартфон Redmi Note 8 буде відправлений в Антарктиду для демонстрації його можливостей в екстремальних умовах

16 січня 2020, 16:13 comments1670
Поділіться публікацією:
Китайці випробують смартфон в Антарктиді

Китайська компанія Xiaomi має намір протестувати смартфон Redmi Note 8 в Антарктиді. Про це повідомив глава бренду Redmi Лу Вейбинг на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo.

Пристрій вирушить в Антарктиду завтра, 17 січня. Що китайська компанія збирається продемонструвати, відправляючи свій черговий смартфон на самий південний континент земної кулі, залишається невідомим. Ймовірно, головна увага буде приділена тому, як Xiaomi Redmi Note 8 працює при екстремально низьких температурах.

Як би там не було, смартфон справді чекає серйозне випробування холодом, оскільки середня температру на Антарктиді коливається від -60 до -70 °C взимку і від -25° до -45 °C влітку. Найнижча температура повітря (-91,2 °C) була зареєстрована на станції "Купол Фудзі".

Нагадаємо, що модель оснащена процесором Snapdragon 665 і акумулятором на 4000 мАч. Екран FHD IPS має виріз у формі краплі з 13-мегапіксельною лицьовою стороною. Основна камера в Redmi Note 8 має роздільну здатність 48 мегапікселів + 8 мегапікселів + 2 мегапікселі + 2 мегапікселя.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi презентувала "розумне" дверне вічко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!