Головна Новини HI-tech телефони Новий смартфон Google не підтримуватиме 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий смартфон Google не підтримуватиме 5G

Прийдешній смартфон Google буде працювати на більш потужному процесорі, але не буде підтримувати технологію 5G

7 лютого 2020, 18:18 comments1963
Поділіться публікацією:
Новий смартфон Google не підтримуватиме 5G

Дата запуску Google Pixel 4a стає все ближче і ближче, і тепер про пристрій відомо трохи більше. Передплатники форуму XDA повідомляють, що варіант Pixel 4a з кодовою назвою "sunfish" був безпосередньо пов'язаний з процесором Snapdragon 730, що вказує на те, що цей варіант майбутнього пристрою середнього класу від Google буде працювати саме на ньому.

Це буде певне оновлення порівняно з Snapdragon 670, встановленим у Pixel 3a. Більш потужний процесор забезпечить хороший баланс продуктивності і можливостей за ціною. Погана новина, як стверджує XDA, полягає у відсутності підтримки 5G в процесорі. Цікавою новиною є повна відсутність будь-якої інформації про два інших бюджетних "пікселях": "redfin" and "bramble".

У 2019 році Nikkei Asian Review повідомило про існування 5G Pixel, який знаходиться в процесі тестування. Якщо "sunfish" Pixel не обладнаний 5G, можливо, один з цих двох загадкових пристроїв буде оснащений 5G, або, можливо, випуск такого такого пристрою буде відкладено на більш пізній термін.

Очікується, що Pixel 4a буде запущений в травні 2020 року. Якщо Google вирішить не запускати Pixel 4a XL або 5G, буде цікаво подивитися, як компанія позиціонуватиме пристрій по відношенню до ринку в цілому і своєї власної флагманської лінійки Pixel 4.

Як повідомляє видання "Коментарі", Google збільшила винагороду за виявлення уразливості в смартфонах Pixel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!