Головна Новини HI-tech телефони Nokia представить смарт-годинник з підтримкою eSIM
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia представить смарт-годинник з підтримкою eSIM

"Розумний" годинник Nokia буде оснащений програмним забезпеченням від Google, але про інші характеристики відомо мало

10 лютого 2020, 17:29 comments2077
Поділіться публікацією:
Nokia представить смарт-годинник з підтримкою eSIM

На виставці мобільної електроніки MWC 2020 будуть представлені всі основні бренди смартфонів. HMD Global — одна з компаній, яка представила нову серію смартфонів Nokia. Але, схоже, що Nokia не просто випустить смартфони, але, можливо, представить нову модель "розумного" годинника.

Раніше повідомлялося, що Nokia скасувала кілька проектів пристроїв IoT, включаючи два різні міні-проектори SmartWatch, міні-принтер і банк живлення. Тим не менш, новий слух припускає, що одні з цих "розумних" годинників все ще знаходиться в стадії розробки і готується до випуску.

На даний момент чутка згадала два аспекти, що стосуються "розумного" годинника. По-перше, вони будуть підтримувати або будуть надавати опцію стільникового зв'язку через eSIM. По-друге, переносний пристрій також буде поставлено з сертифікацією Google, тобто він буде оснащений програмним забезпеченням Wear OS. Очікується, що eSIM надійде у продаж для майбутніх смартфонів Nokia і моделі SmartWatch, яка підтримує стільниковий передачу даних.

З точки зору доступності, очікується, що "розумний" годинник проб'ється через європейські регіони і також буде випущений в США. На жаль, це ще не підтверджено, і його точні технічні характеристики поки не встановлені.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Apple представили новий розумний годинник: екран у нового гаджета не буде згасати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!