Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo представила унікальний смартфон для геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo представила унікальний смартфон для геймерів

Ігровий смартфон Vivo зведе до мінімуму будь-які відволікаючі фактори, а також порадує ефектом віддачі під час стрільби

25 лютого 2020, 17:41 comments1732
Поділіться публікацією:
Компанія Vivo представила унікальний смартфон для геймерів

Ігровий суббренд Vivo продемонстрував смартфон iQOO 3 5G. Він поставляється з набором мікросхем Snapdragon 865, технологією рідинного охолодження, оперативною пам'яттю LPDDR5 і сховищем UFS 3.1, безліччю програмних налаштувань для геймерів і надшвидкою зарядкою, так що користувачам не доведеться надовго вимикати телефон.

Смартфон Vivo iQOO 3 5G має 6,44-дюймовий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю Full HD +. Внизу знаходиться сканер відбитків пальців, а в правому верхньому куті знаходиться 16-мегапіксельна селфі-камера. Бренд називає екран "Polar View Display", і в деяких випадках він може досягати яскравості до 1200 ніт і підтримує відтворення контенту HDR10 +. Він оснащений частотою дискретизації 180 Гц для мінімізації затримки на вході, але має стандартну частоту оновлення 60 Гц.

На задній панелі розташовані чотири камери — основний пристрій Sony IMX582 з роздільною здатністю 48 мегапікселів / 1,8 і телеоб'єктив 13 мегапікселів f / 2,46, надширококутний знімок 13 мегапікселів f / 2,2 та датчик глибини 2 мегапікселя.

Vivo iQOO 3 5G володіє можливостями Super FlashCharge потужністю 55 Вт. Компанія заявляє, що вона може поповнити половину акумулятора 4,440 маг за 15 хвилин. Інтерфейс телефону називається iQOO UI 1.0. Він заснований на Android 10 і має ультра ігровий режим, який дозволяє блокувати повідомлення і дзвінки під час гри, щоб звести до мінімуму відволікаючі чинники.

Він також оснащений двома наплічними клавішами, які компанія називає кнопками Monster Touch. Є 4D вібрації гри, які імітують віддачу під час стрільби з рушниці. Утримання двох клавіш може активувати режим Monster, який запускає набір мікросхем на 100%, що може у деяких випадках мінімізувати затримку.

Смартфон IQOO 3 від Vivo буде випущений в трьох версіях — LTE на 8/128 ГБ, вартість якої становить 515 доларів США, а LTE на 8/256 ГБ — 555 доларів США. Третій варіант — єдиний, який підтримує 5G, поставляється з 12 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої пам'яті і буде коштувати 625 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони Vivo попередять про землетрус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!