Компанія LG назвала дату анонсу флагманського смартфона

Флагманський смартфон LG Velvet працює на Snapdragon 765 SoC, має 6,8-дюймовий OLED-дисплей і три задніх камери

Смартфон LG Velvet дебютує 7 травня. Напередодні запуску компанія представила повні специфікації, функції та дизайн телефону LG Velvet. Марка ще не розкрила інформацію про ціну та доступність свого останнього смартфона. Ці деталі можуть бути розкриті в день запуску.
LG Velvet має комбінацію з скла і металу. Він пропонується з співвідношенням сторін 20,5: 9. Також можна помітити лицьові панелі зверху і знизу пристрою. В пазу знаходиться 16-мегапіксельна селфі-камера. Є також датчик відбитка пальця під дисплеєм. Пристрій LG також оснащений стереодинаміками. На задній панелі телефону перебувають три камери.
Ця установка включає 48-мегапіксельну первинну лінзу, 8-мегапіксельну надшироку стрілку і 5-мегапіксельний датчик глибини. Він підтримує функцію Voice Out Focus, яку можна налаштувати для поділу фонового шуму і голосу при зйомці відео. Також підтримується функція запису ASMR (автономний сенсорний меридіан), яка може максимізувати чутливість двох високопродуктивних мікрофонів до яскравого звуку.
LG Velvet працює на Snapdragon 765 SoC. Він пов'язаний з 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і 128 ГБ сховища UFS 2.1. Також можна розширити внутрішню пам'ять, використовуючи слот для карт пам'яті microSD. Смартфон оснащений батареєю ємністю 4300 мАг з підтримкою технології бездротової зарядки 10 Вт. Він поставляється з ОС Android 10 з коробки.
Що стосується підключення, пристрій підтримує 5G, слот для двох SIM-карт, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, NFC, USB-C і аудіороз'єм 3,5 мм. Він підтримує такі аксесуари, як LG Dual Screen і Stylus Pen, які доведеться купувати окремо. LG буде продавати новий телефон Velvet різних кольорів, включаючи Aurora White, Aurora Grey, Aurora Green і Illusion Sunset.
Як повідомляє видання "Коментарі", компанія LG представить нові ноутбуки на виставці CES-2020.