Головна Новини HI-tech телефони У Південній Кореї офіційно випустили новий флагманський смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї офіційно випустили новий флагманський смартфон

Новий флагман має чотири камери, 6,8-дюймовий дисплей та 8 ГБ оперативної пам'яті

7 травня 2020, 17:44 comments1872
Поділіться публікацією:
У Південній Кореї офіційно випустили новий флагманський смартфон

Смартфон LG Velvet, нарешті, офіційно запущений в Південній Кореї, після декількох тижнів дражнилок і анонсів. Як і очікувалося, телефон оснащений потрійною задньою камерою "краплі дощу", працює на Snapdragon 765 і має 6,8-дюймовий OLED-дисплей з невеликою центральною виїмкою.

LG пішла на такий поступовий підхід, що громадськість вже знала практично все про Velvet. Південнокорейський електронний гігант продемонстрував ім'я і дизайн смартфона у вигляді ескізу ще в квітні, а потім оголосив про процесор разом з додатковими подробицями через деякий час.

Також стали відомі специфікації камер смартфона, дисплея і батареї завдяки публікації в блозі, опублікованій в кінці минулого місяця. Основна камера оснащена 48-мегапіксельним сенсором, до якого приєднуються надширока 8-мегапіксельна камера, 5-мегапіксельний датчик глибини і 16-мегапіксельна фронтальна камера. Внутрішньо телефон має акумулятор ємністю 4300 мАг і підтримує як швидку, так і бездротову зарядку.

Завершуючи технічні характеристики, телефон має 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ вбудованої пам'яті, рівень водонепроникності IP68 і вбудований датчик відбитків пальців. Він підтримує стилуси і подвійний екран LG, а також доступний в помаранчевому, зеленому, чорному і білому кольорах. Є роз'єм для навушників 3,5 мм

Вартість LG Velvet складе 700 доларів США, коли він надійде в продаж у Південній Кореї. Компанія запевнила, що смартфон неодмінно з'явиться на американському і європейському ринках.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія LG представить нові ноутбуки на виставці CES-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!