Головна Новини HI-tech телефони Брат відомого наркобарона подав в суд на Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Брат відомого наркобарона подав в суд на Apple

Роберто Ескобар хоче отримати від Apple величезну компенсацію за продаж "непотрібних телефонів"

27 травня 2020, 10:50 comments2176
Поділіться публікацією:
Брат відомого наркобарона подав в суд на Apple

Роберто Ескобар, брат покійного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара, подав в суд на Apple, стверджуючи, що його iPhone X був зламаний через FaceTime. Ескобар, в позові, отриманому від сайту пліток TMZ, стверджує, що його iPhone X був зламаний, а його фізична адреса з'явилася в загальному доступі. Під час свого власного розслідування Ескобар сказав, що причиною проблеми була уразливість в FaceTime.

У скарзі Ескобар стверджує, що він отримав листа з погрозами від людини на ім'я Дієго через рік після покупки iPhone X. Він також повідомив, що йому довелося переїхати в цілях безпеки і збільшити чисельність персоналу власної служби безпеки. Роберто також стверджує, що відчував емоційний тиск через всю цю ситуацію.

Ескобар розповів, що купив iPhone X спеціально для безпеки, стверджуючи, що він пережив кілька замахів до покупки. Співробітник Apple запевнив його, що це найбезпечніший пристрій на ринку. У 2019 році Ескобар випустив серію складних золотих смартфонів з портретом брата в якості фону за замовчуванням. У той же час він заявив, що подасть в суд на Apple щоб відсудити у компанії 30 мільярдів доларів за "обман людей і продаж непотрібних телефонів".

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple зареєструвала компанію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!