Головна Новини HI-tech роботи У Пекіні проходить Всесвітня конференція роботів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пекіні проходить Всесвітня конференція роботів

В рамках иероприятия будуть представлені всі останні розробки у сфері робототехніки

21 серпня 2019, 13:37 comments2588
Поділіться публікацією:
У Пекіні проходить Всесвітня конференція роботів

На Всесвітній конференції роботів 2019 року, що проходить у Пекіні з 20 по 25 серпня, представлені найсучасніші розробки.

На конференції представлено ряд виставкових майданчиків для нових роботів, зразків робототехніки та продукції, включаючи медичні апарати і нейромережі. Також конференція запланувала чотири конкурсу з передбачуваними 4500 учасниками-професіоналами. Більше 700 роботів, які спеціалізуються у більш ніж 21 промисловому застосуванні, будуть представлені з початку і до закриття конференції.

Одним з учасників конференції є робот-птах SmartBird, розроблена німецькою фірмою Festo. На створення робота розробників надихнула звичайна чайка. Надлегкий літальний безпілотник має найкращу аеродинамікою і максимальною гнучкістю. Він здатний злітати, літати і приземлятися повністю автономно, споживає всього 23 вата енергії, а важить 450 грам при розмаху крил 2 метри.

Іншим демонстрованим роботом буде Laikago, розробка китайської робототехнічної компанії Unitree Robotics. Робот названий на честь собаки Лайки, першої в світі тварини, яка була відправлена в космос в 1957 році. Його довжина становить 0,56 метра, а ширина 0,35 метра. Робот важить 22 кілограми, може працювати протягом 2-3 годин після повної зарядки, а при бажанні його можна скласти у валізу.

Як повідомляє видання "Коментарі", найстаріша в світі веб-камера припиняє функціонувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!