Головна Новини HI-tech роботи Роботи будуть обслуговувати гостей на Олімпіаді у Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботи будуть обслуговувати гостей на Олімпіаді у Токіо

В першу чергу роботи будуть допомагати людям з обмеженими можливостями

4 вересня 2019, 13:27 comments2133
Поділіться публікацією:
Роботи будуть обслуговувати гостей на Олімпіаді у Токіо

Роботизація найближчих Олімпійських ігор, які пройдуть в Токіо, вже давно не новина. Але японці продовжують вражати.

Тепер організатори мають намір активно використовувати передові технології, у тому числі роботів, розповів Кодзі Мірофусі, спортивний директор Оргкомітету "Токіо-2020".

"Особливо це важливо для Паралімпійських ігор. Люди з обмеженими можливостями зможуть звернутися до роботів, які будуть надавати їм всі необхідні послуги, в тому числі їжу і напої. Роботи будуть брати участь у презентаціях, допомагати людям орієнтуватися на об'єктах і т. д.", – додав Мирофуси.

Також для акредитації і на пропускних пунктах організатори мають намір використовувати технології розпізнавання обличь. При цьому Міросуфі, під час панельної сесії "Олимпизм і Азіатсько-Тихоокеанський регіон (АТР): взаємний вплив" в рамках Східного економічного форуму (ВЕФ), запевнив, що для більшого комфорту гостей, час акредитації спробують скоротити до мінімума.

Олімпіада в Токіо буде проходити з 24 липня по 9 серпня 2020 року. У свою чергу Паралімпіада триватиме з 25 серпня по 6 вересня. Програма Олімпіади включає в себе 33 види спорту. При цьому вперше в рамках Олімпійських ігор будуть проходити змагання з карате, серфінгу, скелелазіння та скейтбордингу. Церемонія відкриття відбудеться 24 липня, за два дні до цього розпочнуться змагання з жіночого футболу та софтболу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Олімпіада-2020 може принести Японії гігантський прибуток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!