Головна Новини HI-tech космос 28 вересня сотня тисяч дитячих мрій оживуть на Хрещатику і відправляться в космос
commentss НОВИНИ Всі новини

28 вересня сотня тисяч дитячих мрій оживуть на Хрещатику і відправляться в космос

Спостерігайте за космічним Промінням мрій з доповненою реальністю. Космічна подія світового масштабу - Промінь мрій - відбудеться в суботу, 28 вересня, о 20:00 на головній вулиці столиці, за адресою Хрещатик, 36

27 вересня 2019, 13:02 comments1812
Поділіться публікацією:
28 вересня сотня тисяч дитячих мрій оживуть на Хрещатику і відправляться в космос

Вже 28 вересня, під час міжнародного фестивалю світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival в небо злетить світловий Промінь мрій, створений з сотні тисяч дитячих малюнків. Саме в цей вечір, на вул. Хрещатик 36, дитячі мрії оживуть, щоб в майбутньому стати реальністю. Одночасно із запуском світлового Променя мрій у Київі, за сотні кілометрів звідти — у Львівській області — відправлять малюнки дітей закодовані в радіосигнал з самого діючого радіотелескопа країни.

Художня візуалізація Променя мрій об'єднає в собі 3D маппінг від анімаційної студії SKILZ і технології доповненої реальності, створені студією AR Live Animation спеціально для благодійного проекту 1+1 медіа "Здійсни мрію". Всі елементи цього художнього твору складаються з малюнків, зібраних по всій Україні в турі #моядитячамрія.

vqYBxYbKyRECBuDuC8EfyAG7S.jpg

Мультфільм, створений за малюнками, відкриє глядачеві світ дитячих фантазій. На фасаді КМДА, площею 3600 квадратних метрів, оживуть фантастичні тварини, рослини, різнокольорові машини, а в небо вирушать намальовані дітьми ракети.

Ця художня візуалізація космічної місії стала можлива завдяки майстерні видеопродакшну SKILZ. Команда, до складу якої входили режисери, ілюстратори, мультиплікатори і сценаристи перевели на мову анімації тисячі дитячих малюнків, які протягом року збирала команда проекту "Здійсни мрію" по всій Україні! Всі відібрані малюнки художники оцифровывали — робили фото або сканували, потім у фоторедакторі вирізали окремі об'єкти: будиночки, транспорт, тварини і т. д.

Далі в спеціальних програмах створювали з цих об'єктів цілі світи: "Всі ми були дітьми і по собі знаємо, наскільки важливо фантазувати. Ми і сьогодні не припиняємо мріяти і радіємо, що наша професія тільки сприяє появі нових космічних реальностей. Ми побачили в проекті можливість попрацювати з нестандартними технологіями і спробувати перетворити дитячу творчість в масштабне шоу. Соціальні історії для нас дуже важливі" — коментує виконавчий продюсер студії SKILZ, Юлія Семенова.

ISr9Bz99FGgHLP3gT2bX6e34A.jpg

Андрія Тимошенко, засновник компанії Live Animation додає: "Ми показуємо чарівний дитячий світ, в якому всі речі оживають, радують, допомагають дітям пізнавати Всесвіт і розвивати свої творчі здібності. Оскільки цілі проекту "Здійсни мрію" абсолютно відповідають місії нашої компанії, ми відразу вирішили стати частиною цього дійства".

Міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival вже третій рік поспіль стає майданчиком для медіа-художників зі всього світу, які змінюють простір центральної вулиці Києва з допомогою світлових інсталяцій. Не дивно, що саме під час фестивалю "Промінь мрій" відправить дитячі бажання до зірок.

Gn0Q3CBosokMItvCCwx9G0N8s.jpg

Вхід на фестиваль буде вільним, а кожен присутній зможе долучитися до історичної події, побачити мрії і включити доповнену реальність, щоб спостерігати, як оживають малюнки-мрії, доторкнутися до мрії через свій смартфон, зробити фото і відео. Для цього необхідно встановити спеціальний безкоштовний додаток Promin Mriy (Промінь мрій).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!