Головна Новини HI-tech космос Стратосферный супутник Samsung впав на ферму в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Стратосферный супутник Samsung впав на ферму в США

Американка почула сильний гуркіт і побачила великий металевий предмет на своєму задньому дворі

29 жовтня 2019, 10:53 comments2160
Поділіться публікацією:
Стратосферный супутник Samsung впав на ферму в США

Стратосферный супутник компанії Samsung, який був запущений в рамках проекту Space Selfie, впав на американську ферму. Ненсі Мамби-Уелк з графства Гратіот, штат Мічиган, почула гучний гуркіт за межами свого сільськогосподарського будинку в ці вихідні і виявила великий об'єкт на своєму задньому дворі, який застряг на дереві. Прибулі на виклик співробітники 911 також були спантеличені і не відразу змогли пояснити жінці, що сталося. Але потім стало ясно, що на ферму Мамби-Уелк впав супутник.

На пристрої був зображений логотип компанії Samsung і логотип компанії Raven Industries, яка займається створенням висотних повітряних куль і базується в Південній Дакоті. Представники саме цієї компанії прийшли забрати розбитий супутник.

X6KLK3be1qUnwLO1OIy29JvIQ.jpg

"Ніхто не постраждав і супутник згодом був знятий з дерева і відвезений. Ми шкодуємо про будь-які незручності, які це могло викликати", — повідомив представник Samsung. Він також підкреслив, що посадка була "запланована" і відбулася у "обраній сільській місцевості".

Що стосується піар-трюків, то цей був перегином навіть за стандартами Samsung. Програма SpaceSelfie включала в себе фотографію-селфі британської моделі і актриси Кари Делевін, яка була зроблена на Galaxy S10 Plus і, ймовірно, була "першим в світі селфі, відправленим в космос". Потім користувачі могли завантажувати свої власні зображення на веб-сайт, щоб мати можливість побачити їх на екрані.

jgSunTXXZPCycBTiImx8YOBsP.jpg

"Наш невпинний новаторський дух продовжує показувати, які неймовірні речі трапляються на екранах Samsung — навіть зі стратосфери", — розповів на презентації стартапу директор Samsung Europe Бенджамін Браун.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung усунула проблему з розблокуванням смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!