Головна Новини HI-tech космос Компанія SpaceX провела успішні випробування резервного парашута для Crew Dragon
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія SpaceX провела успішні випробування резервного парашута для Crew Dragon

SpaceX і NASA починають нову фазу спільних випробувань космічного корабля Crew Dragon

4 листопада 2019, 15:24 comments2298
Поділіться публікацією:
Компанія SpaceX провела успішні випробування резервного парашута для Crew Dragon

Компанія SpaceX успішно протестувала резервний парашут для пілотованого корабля Crew Dragon в неділю.

Команда SpaceX завершила тринадцять успішних випробувань поспіль оновлених парашутів Mark 3 для Crew Dragon. Останні випробування продемонстрували здатність парашутної системи безпечно приземлитися на космічному кораблі у малоймовірному випадку відмови одного з чотирьох основних парашутів.

Цей ланцюжок успішних випробувань парашута віщує успішне продовження для наступної фази, яка включає в себе критичне випробування на переривання польоту, щоб переконатися, що капсула може успішно відокремитися від ракети у разі аварійної ситуації після старту. SpaceX робить все можливе, щоб тримати людей в курсі того, як проходить тестування. 25 жовтня компанія опублікувала відео про тестування модернізованих двигунів запуску Crew Dragon.


Адміністратор NASA Джим Бриденстайн і засновник SpaceX Ілон Маск зустрілися в штаб-квартирі SpaceX на початку жовтня. Цим вони хотіли показати громадськості, що знаходяться по одну сторону барикад, коли мова йде про розробку космічного корабля Crew Dragon. Обидва підкреслили важливість проходження всіх випробувань на безпеку, перш ніж астронавти потраплять на борт. Бриденстайн і Маск сподіваються, що перша місія з екіпажем може початися в першій половині 2020 року. Доставка астронавтів NASA на МКС стане великим тріумфом для досить тривалої Програми комерційних екіпажів, в яку також входить Starliner Boeing.

Якщо все піде добре, NASA більше не буде використовувати космічні кораблі для польотів до МКС. Це ознаменувало початок нової ери в космічній програмі США.

Як повідомляло видання "Коментарі", агентство NASA відправить на Місяць робота для пошуку води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!