Компанія Porsche розробляє зореліт для всесвіту Star Wars

Компанія Porsche і студія Lucasfilm Ltd працюють над проектом нового зоряного корабля для всесвіту Star Wars

Компанія Porsche і студія Lucasfilm Ltd. довгий час були партнерами при створенні фільмів по всесвіту Star Wars. Тепер вони знову об'єднують зусилля, щоб створити абсолютно новий зоряний корабель. Результати такої співпраці стануть відомі в грудні після виходу фільму "Зоряні війни: Повстання Скайуокера".

"Розробка космічного корабля з чітким дизайном Porsche - це захоплююче і складно. Незважаючи на те, що на перший погляд здається, що вони не мають багато спільних елементів, обидва світи сповідують подібну філософію дизайну. Тісна співпраця з командою розробників Star Wars надихає і захоплює нас. Я впевнений, що обидві сторони зможуть отримати з цього обміну велику вигоду", - говорить Майкл Мауер, віце-президент Style Porsche в Porsche AG.


У найближчі тижні команда дизайнерів буде регулярно зустрічатися в Штутгарті і Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Ці зустрічі в кінцевому підсумку приведуть до створення нового зорельота, який буде представлений на прем'єрі фільму. Porsche також презентує під час прем'єри новий електромобіль Taycan.

Як повідомляло видання, Porsche і Boeing разом створюють повітряне таксі.