Головна Новини HI-tech космос В космос відправлять генно-модифікованих мишей
commentss НОВИНИ Всі новини

В космос відправлять генно-модифікованих мишей

На Міжнародну космічну станцю відправлять генно-модифікованих мишей і пивоварню

6 грудня 2019, 15:16 comments1623
Поділіться публікацією:
В космос відправлять генно-модифікованих мишей

Протягом чотирьох тижнів на Міжнародній космічній станції (МКС) дослідники будуть визначати вплив мікрогравітації на "могутніх" мишей — генетично модифікованих мишей, яким не вистачає міостатина і, отже, вони демонструють збільшення м'язової маси.

Дослідження допоможе вченим зрозуміти, як запобігти втраті м'язів у космонавтів під час космічного польоту. Мова йде в першу чергу про тих, які здійснюють більш тривалі польоти. Крім того, це також буде надзвичайно корисно для розуміння дегенерації м'язів у людей на Землі. Наприклад, у літніх людей, тих, хто прикутий до ліжка, людей з рідкісними захворюваннями і з станами, пов'язаними з виснаженням м'язів.

Се-Джин Чи, доктор медичних наук, доктор філософії JAX і UConn Health, отримав грант від Центру сприяння розвитку науки в космосі для проведення цих експериментів на борту Міжнародної космічної станції (МКС) під час польоту з грудня 2019 до січня 2020 року. До складу групи входять вчені з лабораторії Джексона, Медичної школи UConn і Дитячого медичного центру Коннектикуту.

Крім того, разом з мишами на борт МКС направляється обладнання, яке допоможе перевірити на практиці можливості для пивоваріння в космосі.

Як повідомляло видання "Коментарі", ракета компанії SpaceX вибухнула під час випробувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!