Головна Новини HI-tech космос Космічний корабель компанії Blue Origin здійснить суборбітальний політ
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічний корабель компанії Blue Origin здійснить суборбітальний політ

Компанія Blue Origin Джеффа Безоса відправить космічний корабель New Shepard у суборбітальний політ

10 грудня 2019, 16:12 comments1786
Поділіться публікацією:
Космічний корабель компанії Blue Origin здійснить суборбітальний політ

Компанія SpaceX Ілона Маска може відправляти ракети в космос частіше, але Blue Origin Джеффа Безоса працює над тим, щоб прибрати і цю перевагу у свого конкурента. У вівторок Blue Origin виконає ще один тестовий політ свого корабля New Shepard, оскільки готується до відправки людей в космос вже в наступному році. Можливо, це станеться до того, як SpaceX зуміє здійснити свої плани. Дванадцятий політ багаторазової ракети Blue Origin відправить у космос цілий ряд науково-технічних експериментів разом з тисячами листівок з освітнього некомерційного клубу "Майбутнє" під керівництвом Безоса. Останнє випробування New Shepard відбулося в травні.

Компанія Blue Origin є однією з трьох компаній, які сподіваються запустити регулярну відправку людей в космос у найближчі місяці. SpaceX прагне вперше відправити астронавтів на Міжнародну космічну станцію на борту космічного корабля Crew Dragon. В свою чергу, Річарда Бренсона Virgin Galactic сподівається спершу відправити в космос свого знаменитого засновника, а потім оплатити замовникам невагомі екскурсійні польоти в космос у 2020 році. Virgin Galactic трохи випередила графік, відправивши свого першого пасажира — тренера-астронавта компанії Бета Мойсея — в космос під час випробувального польоту в лютому.

Але Blue Origin поступово просувається до посадки людей на одну з своїх ракет до 2020 року. На відміну від космічного літака Virgin, New Shepard запускається і приземляється вертикально, як ракета SpaceX Falcon 9.

Веб-трансляція відбуватиметься на веб-сайті Blue Origin приблизно за півгодини до запуску. За київським часом запуск відбудеться о 16:30.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Blue Origin з'явився замовник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!