Головна Новини HI-tech космос Армія Японії готується до «зоряних війн»
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія Японії готується до «зоряних війн»

Японія формує космічні війська для захисту своїх супутників

27 січня 2020, 11:24 comments5562
Поділіться публікацією:
Армія Японії готується до «зоряних війн»

Японія бере приклад з США і створює військову частину, яка буде діяти в космосі. Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе оголосив у своїй промові, що Японія створить свій власний космічний підрозділ для захисту орбітальних активів, повідомляє Associated Press.

Місія Space Domain буде запущена в квітні і стане частиною Військово-повітряних сил Японії. Спочатку на авіабазі Фучу буде працювати близько 20 осіб, але це число збільшиться після повного запуску у 2022 році. Місії Space Domain буде доручено захищати японські супутники від атак, а також "проводити супутникову навігацію і зв'язок для інших військ", повідомляє AP.

Японія планує, що підрозділ буде тісно співпрацювати з Японським агентством з аерокосмічних досліджень, національним еквівалентом NASA, а також з космічним командуванням США.

"Ми посилили нашу співпрацю, згідно якій кожен з нас, США і Японія, захищає іншого, тим самим надаючи альянсу додаткову силу. В майбутньому нам необхідно зробити його ще більш надійним, зробити його опорою для забезпечення миру і безпеки як у космічному, так і в кіберпросторі", — сказав Абе у своєму виступі, повідомляє Defense Connect.

Як повідомляло видання "Коментарі", Франція формує космічні війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!