Головна Новини HI-tech технології Армія США випробує нову лазерну гармату для бойових машин
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія США випробує нову лазерну гармату для бойових машин

Лазерна гармата буде взаємодіяти з підрозділами, що знаходяться на передовій

9 серпня 2019, 13:22 comments6477
Поділіться публікацією:
Армія США випробує нову лазерну гармату для бойових машин

Корпорація Northrop Grumman Corporation (NYSE: NOC) отримала контракт на ініціативу створення прототипу спрямованої енергії для армії США (M-SHORAD). Ініціатива включає в себе інтеграцію системи зброї спрямованої енергії на транспортному засобі Stryker в якості орієнтира для забезпечення більш повного захисту передових бойових підрозділів.

"Northrop Grumman прагне використовувати свій портфель інноваційних, перевірених технологій та досвіду інтеграції для прискорення надання захисту нового покоління нашим силам маневрування", — розповів Ден Вервиль, віце-президент і генеральний менеджер по системах протиракетної оборони і захисту Northrop Grumman. "Наш гнучкий, відкритий системний підхід пропонує комплексне рішення для зростаючих і постійно мінливих вимог армії в сучасному середовищі різних загроз".

2dzngvZzDY3xDYSRSoHWuMhAp.png

Згідно з ініціативою Бюро з швидких можливостей і критичним технологіям і контрактами з Kord Technologies, Northrop Grumman створить та інтегрує набір сучасних датчиків виявлення та супроводження цілі; лазерну систему класу 50 кіловат; і випробуване в бою командування і екіпаж на бойовій машині Army Stryker. Робота завершиться конкурентною перевіркою продуктивності, що включає демонстрацію діапазона.

Ініціатива M-SHORAD з розробки спрямованого енергетичного прототипу знаходиться у віданні Управління по швидким можливостям і критичним технологіям армії США.

Як повідомляло видання "Коментарі", японці створять космічні війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!