Головна Новини HI-tech технології У Копенгагені побудували енергоефективні будинки з відходних матеріалів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Копенгагені побудували енергоефективні будинки з відходних матеріалів

Всього з перероблених матеріалів було створено двадцять таунхаусів

16 серпня 2019, 17:18 comments2142
Поділіться публікацією:
У Копенгагені побудували енергоефективні будинки з відходних матеріалів

Вторинний бетон, старі подвійні склопакети і викинуті дошки для підлоги використовувалися при будівництві Upcycle Studios, житлового комплексу в Копенгагені, розробленого Lendager Group.

У Копенгагені в районі Ерестад побудували 20 таунхаусів з перероблених матеріалів. Вся деревина була отримана від датського виробника Dinesen, який зазвичай викидав і спалював частина матеріалу, в той час як вікна були отримані із старих будівель, які були відремонтовані.

У будівництві використовували 850 тонн бетону, який залишився від будівництва метро в Копенгагені, відновлені вікна зі старих будинків та відходи деревини з виробництва, які могли спалити.

llX10k4joh_vwdkWNivNzM1PF.jpg

Сади на даху і сонячні панелі збільшують ймовірність того, що будинки стануть самодостатніми, що допоможе жителям бути в гармонії з будівлею, сподіваються архітектори. Будівництво з таким підходом до матеріалів дозволяє зменшити викиди вуглекислого газу на 60% за 50 років.

Всі будинки двоповерхові, мають гаражі і сонячні панелі на даху. Вони можуть використовуватися як житлові приміщення, офіси.

Над проектом працювала датська архітектурна студія Lendager Group. "Щоб вирішити проблему кліматичної кризи, нам потрібно розробляти передові рішення. Upcycle Studios показують, що ми можемо зменшити ріст викидів, розглядаючи сміття як ресурс. Ми можемо будувати енергоефективні будинки без компромісів в якості, естетиці або ціні", — кажуть у Lendager Group.

Як повідомляє видання "Коментарі", в японському місті створено будинок з перероблених відходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!