Головна Новини HI-tech технології Французька компанія Newron створила дерев'яний електро-мотоцикл
commentss НОВИНИ Всі новини

Французька компанія Newron створила дерев'яний електро-мотоцикл

Французи продемонстрували електро-мотоцикл з унікальним дизайном

21 серпня 2019, 13:09 comments2784
Поділіться публікацією:
Французька компанія Newron створила дерев'яний електро-мотоцикл

Французька компанія Newron демонструє свій новий дизайн електричного мотоцикла, який має вигнуті дерев'яні панелі кузова для унікальної естетики.

Конструкції електричних мотоциклів останнім часом стають все більш креативними. Від милих, округлих, легких електричних мотоциклів до агресивних, що межують з концепцією фалічних мотоциклів, електробайки пропонують таку кількість дизайнерської широти, якої просто неможливо досягти з допомогою бензинових мотоциклів. Показовий приклад: електричний мотоцикл Newron, зі своїм унікальним дизайном.

Команда Newron представила свій новий концептуальний електричний мотоцикл. Електробайк Newron спроектований навколо великого центрального блоку батарей, як і інші електричні мотоцикли.

Але на відміну від звичайних, батарея електричного мотоцикла Newron набуває форму бочки. Світлодіодні лампочки, які оточують акумуляторну батарею, змінюють колір в залежності від різних зображень, наданих компанією.

Акумулятор добре видно на Newron завдяки ще одному вражаючому дизайну: гарні відкриті дерев'яні панелі кузова. Вигнуті дерев'яні панелі створюють ефект скелета, підкреслюючи природний акцент на дизайні naked.

Деревина навіть спускається на балкову вилку, яка останнім часом стає популярною серед електричних мотоциклів.

8N5qlSUnyds5PnM2w-3TKtaF8.jpg

Незважаючи на те, що потужність і швидкість мотоцикла ще не розкриті, можна побачити щедро розташовану силову установку, коаксіально встановлену за допомогою одностороннього маятника.

Щоб електричний мотоцикл Newron був ще більш унікальним, ведучий вал вбудований в маятник. Звичайно, мотоцикли з карданним валом зустрічалися й раніше, але в індустрії електричних мотоциклів не так багато прикладів.

Як і більшість нових електричних мотоциклів, Newron розроблений з вбудованою технологією Smart. Компанія заявляє, що байк має інтелектуальний вимірювач потужності, який може регулювати споживання енергії у відповідності з вашим запланованим пунктом призначення. Якщо ваша батарея починає розряджатися, система "підхопить" поточні процеси, щоб ви могли завершити свій маршрут.

Команда Newron в даний час планує обмежений випуск електричних мотоциклів Newron, буде випущено всього 12 одиниць. Мета полягає в тому, щоб з 2021 року налагодити виробництво.

Як повідомляє видання "Коментарі", створений самокат, який сам їде на підзарядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!