Головна Новини HI-tech технології З вулиць Амстердама зникнуть автомобілі на бензиновому і дизельному двигунах
commentss НОВИНИ Всі новини

З вулиць Амстердама зникнуть автомобілі на бензиновому і дизельному двигунах

Влада міста планує втілити цю ідею до 2030 року

23 серпня 2019, 13:17 comments6242
Поділіться публікацією:
З вулиць Амстердама зникнуть автомобілі на бензиновому і дизельному двигунах

Адміністрація Амстердама вирішила заборонити з 2030 року проїзд по місту автомобілів з дизельними і бензиновими двигунами. Такими радикальними заходами міська влада має намір поліпшити якість повітря.

Легкові та вантажні атомобили, оснащені бензиновими і дизельними двигунами, не зможуть їздити в Амстердамі з 2030 року. Відповідну заборону прийняла міська влада Амстердама з метою істотного поліпшення якості повітря в місті.

Починаючи з 2020 року у місті заборонять дизельні автомобілі, випущені до 2005 року. Згодом категорії транспортних засобів, які будуть підпадати під заборону, розширять.

TjCfdglsCVaHwibZ0Mxo81lmw.jpg

Дизельні та бензинові машини передбачається замінити електромобілями і транспортними засобами на паливних елементах, які використовують безпечний для навколишнього середовища водень.

У Нідерландах, незважаючи на те, що багато громадяни часто користуються велосипедами, показники забруднення повітря перевищують допустимі європейські норми. Головна причина такої ситуації – інтенсивний автомобільний рух в Амстердамі і Роттердамі.

Нещодавно міністерство охорони здоров'я Нідерландів застерегло, що нинішні показники вмісту двоокису азоту, а також твердих частинок в повітрі можуть призвести до почастішання захворювань дихальних шляхів. Крім того, тривалий вплив цих шкідливих речовин скорочує ймовірну тривалість життя, зазначили у відомстві.

Як повідомляє видання "Коментарі", Австралія буде використовувати дрони для виявлення крокодилів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!