Головна Новини HI-tech технології Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai представила прототип власного електросамоката
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai представила прототип власного електросамоката

Прототип електросамоката Hyundai базується на концепті 2017 року

27 серпня 2019, 17:47 comments2064
Поділіться публікацією:
Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai представила прототип власного електросамоката

Електросамокат досі є одним з найбільш неоднозначних засобів пересування. Багато експертів вважають, що цей вид транспорту в силу певних факторів, швидше шкодить довкіллю, ніж захищає його. Згадати хоча б той факт, що найчастіше самокати везуться на підзарядку на звичайних машинах на бензиновому двигуні і, таким чином, забруднення навколишнього середовища стає ще більш серйозним. Тим не менш, це не змусило компанію Hyundai відмовитися від ідеї створити власний електросамокат.

ONO_QYrMwQervSk1rGIKP_06i.jpg

Був представлений прототип нового мобільного урбаністичного транспорту, який базується на концепті 2017 року. Його маса становить 7,7 кг, а заряду літій-іонної батареї вистачає на 20 кілометрів пробігу. Максимальна швидкість задньопривідного скутера досягає 20 км/год: приблизно як у машин в ранкових пробках. У самоката від Hyundai є фари і ліхтарі, а також цифровий дисплей, який показує запас ходу і швидкість. У планах – впровадження системи рекуперативного гальмування, яка дозволить збільшити радіус дії на 10%, або 2 кілометри.

Hyundai хоче інтегрувати машини в нову реальність, для чого розробляє систему взаємодії автомобіля і самоката – наприклад, зарядну станцію для скутера в легковику. Розробники стверджують, що це буде перший у світі електросамокат, вбудований в машину.

Як повідомляло видання "Коментарі", створено самокат, який сам їде на підзарядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!