Головна Новини HI-tech технології Тотальне стеження і улюблена музика в динаміках: головні особливості дому Білла Гейтса
commentss НОВИНИ Всі новини

Тотальне стеження і улюблена музика в динаміках: головні особливості дому Білла Гейтса

Головною родзинкою в будинку Білла Гейтса є постійне стеження за гостями

13 вересня 2019, 12:46 comments2834
Поділіться публікацією:
Тотальне стеження і улюблена музика в динаміках: головні особливості дому Білла Гейтса

Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Ілон Маск... Всі вони працюють над розвитком інноваційних технологій, які повинні допомогти нам підкорити космос, створити армію роботів і вдосконалити комунікації. А також зробити наше життя більш комфортним і безпечним.

Але як живуть самі керівники техно-гігантів? Які технології впровадили вони в своїх власних будинках, щоб спокійно жити і думати над новими проектами? Сьогодні ми поговоримо про будинок радника з технологій компанії Microsoft і одного з її засновників Білла Гейтса.

S8r4p7PnPN2jfDq2YFuhyfDIj.jpg

Як передає Forbes, засновник корпорації Microsoft живе в маєтку Xanadu 2.0, де на в'їзді відвідувачі повинні приколоти до одягу датчик у формі значка-шпильки. Це дозволяє їм завжди залишатися в зоні видимості: для того щоб визначити знаходження того чи іншого гостя, господарю або охороні буде достатньо поглянути на дисплей смартфона.

xwSXObGdHdPMzs2w3LO6K7Zb7.jpg

А як же особистий простір, запитаєте ви. Цим доведеться пожертвувати, але така пильна увага має свої плюси. Датчик стеження взаємодіє з різними системами в будинку, які спрацьовують при наближенні людини. Наприклад, гості можуть заздалегідь сказати про свої музичні вподобання, і тоді обрана мелодія буде звучати з динаміків, супроводжуючи їх при переході з кімнати в кімнату. Маршрут для кожного з гостей складається індивідуально, і відкритими залишаються тільки певні двері.

mHrbYvPRyuzKbHIXtMQHIHJkm.jpg

Заходи безпеки в Xanadu 2.0 здаються надмірними, якщо не знати розмірів резиденції: в будинку площею 6000 квадратних метрів налічується 7 спалень і 24 санвузли, в десяти з яких є ванни. Для урочистих заходів відведено окремий зал, де одночасно можуть розміститися до 200 осіб.

szNavO99qeyOcfapo87lXUBnv.jpg

Додамо, що Гейтс стежить не тільки за гостями, але і за своїм улюбленим деревом — кленом, зростаючим поруч з під'їзною дорогою до дому. Стан грунту контролюється електронікою, яка включають автополив через недоліки вологи в грунті.

Так само видання "Коментарі" розповість, як облаштував свій будинок Марк Цукерберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!