Головна Новини HI-tech технології Німецька компанія Volocopter представила новітню модель повітряного таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька компанія Volocopter представила новітню модель повітряного таксі

Компанія Volocopter вважає повітряне таксі VoloCity своєю кращою розробкою

16 вересня 2019, 14:39 comments1687
Поділіться публікацією:
Німецька компанія Volocopter представила новітню модель повітряного таксі

Німецький розробник міського повітряного таксі Volocopter представив свою останній винахд під назвою VoloCity. Літак є четвертим етапом електричного таксі компанії "зльоту і посадки" (eVTOL) і першим, який відповідає новим стандартам Європейського агентства з авіаційної безпеки.

VoloCity може перевозити двох пасажирів на відстань 35 км (22 милі) і має максимальну швидкість 110 км/год (68 миль в годину). Таксі приводиться в рух 18 роторами і має низький рівень шуму при роботі в міських районах.

У Volocopter розповіли, що VoloCity містить зміни, внесені після більш ніж 1000 тестових польотів, проведених на попередніх поколіннях Volocopter. Внесені зміни включають балки ротора аеродинамічної форми для підвищення ефективності польоту і новий стабілізатор.

Флоріан Рейтер, генеральний директор Volocopter, заявив: "VoloCity — наш найпотужніший Volocopter. Він розроблений строго з урахуванням вимог Urban Air Mobility і включає в себе всі вимоги стандарту сертифікації SC-VTOL, встановленого EASA в липні".

Volocopter також розвиває мережу терміналів так званих "VoloPorts" і розробляє способи інтеграції своїх повітряних таксі в системи управління повітряним рухом міст. Для досягнення цієї мети, компанія, яка планує експлуатувати літаки та інфраструктуру для флотів Volocopters, співпрацює з такими фірмами, як оператор аеропорту Франкфурта Fraport.

Як повідомляло видання "Коментарі", Intel і Toyota брали участь в інвестуванні в повітряне таксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!