Головна Новини HI-tech технології Японці почнуть виробляти одяг з пластикових пляшок
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці почнуть виробляти одяг з пластикових пляшок

Японські виробники впевнені, що їх нова продукція стане популярна серед еко-споживачів у всьому світі

20 вересня 2019, 11:40 comments1998
Поділіться публікацією:
Японці почнуть виробляти одяг з пластикових пляшок

Компанія Fast Retailing, оператор мережі магазинів повсякденного одягу Uniqlo, заявляє, що вона буде виробляти одяг з використаних пластикових пляшок у співпраці з Toray Industries Inc.

У понеділок Fast Retailing повідомила, що рітейлер моди представить товари в продаж у весняно-літньому сезоні наступного року, в основному для еко-споживачів.

В інтерв'ю в Лондоні Тадаші Янаї, голова, президент і генеральний директор Fast Retailing, висловив упевненість, що нові продукти будуть добре продаватися.

"Молоді люди особливо усвідомлюють тенденції. Європейські споживачі мають високу обізнаність. Я впевнений, що нові продукти будуть прийняті", — сказав він.

k7TFftvE41CUvvN_LSRIG5rbJ.jpg

Волокна, отримані після переробки використаних поліетилентерефталатних пляшок, вже доступні. За даними Fast Retailing, нові продукти містять волокна, виготовлені з використанням передових технологій для видалення забруднень.

Спочатку компанія використовує нові волокна у своїй лінії швидковисихаючого одягу Dry Ex. Очікується, що нові продукти будуть носити спортсмени, що мають контракти з Uniqlo.

Починаючи з сезону осінь-зима 2020 року, Fast Retailing буде також продавати продукти, виготовлені з використаних пуховиків, які після переробки збираються в магазинах Uniqlo.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Німеччині мають намір заборонити пластикові пакети з 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!