Головна Новини HI-tech технології У Мюнхені пройшла презентація нової продукції компанії Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мюнхені пройшла презентація нової продукції компанії Huawei

Крім очікуваних смартфонів Huawei Mate 30, компанія представила новий інтелектуальний телевізор, годинник та інші гаджети

20 вересня 2019, 12:23 comments1856
Поділіться публікацією:
У Мюнхені пройшла презентація нової продукції компанії Huawei

19 вересня в Мюнхені китайська телекомунікаційна корпорація Huawei представила нову флагманську модель смартфона Mate 30.

Смартфон Huawei Mate 30 позиціонується виробником як конкурент iPhone 11 від американської компанії Apple. Представлення нових гаджетів провів особисто голова підрозділу Huawei CBG Річард Ю.

Huawei також представила новий сервіс додатків App Gallery, який є альтернативою Google Play. Смартфони Huawei Mate 30 не містять додатків Google через санкції, накладені на китайську компанію владою США. Тим не менш, нові смартфони працюють під управлінням Android 10.

95qilfaoIv1o3WBmwLOA3Sx4s.jpeg

Крім смартфонів китайський IT-гігант презентував і інші гаджети. Представники фірми показали свій перший інтелектуальний телевізор Vision, який буде випускатися в трьох розмірах. Від конкурентних продуктів він буде відрізнятися набором розумних функцій. Також Річард Ю продемонстрував бездротові навушники з ефектом шумозаглушення FreeBuds 3.

Також широкій публіці були показані розумний годинник Watch GT 2. На відміну від свого попередника, ця модель буде доступна у двох розмірах (42 мм і 46 мм). Крім того, за допомогою цих годинників можна приймати вхідні дзвінки і зберігати музику.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент Microsoft закликав уряд США зняти санкції з Huawei.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!