Головна Новини HI-tech технології Електромобіль Tesla Model S не зміг поставити швидкісний рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобіль Tesla Model S не зміг поставити швидкісний рекорд

Tesla Model S не вдалося підтвердити свою перевагу над Porsche Taycan

23 вересня 2019, 14:55 comments1628
Поділіться публікацією:
Електромобіль Tesla Model S не зміг поставити швидкісний рекорд

Електрокари Tesla відомі не тільки як міський транспорт – Model S вже встиг встановити рекорд на одній з гоночних трас. Ілон Маск вирішив не зупинятися на досягнутому і разом зі своїм дітищем захотів підкорити ще один всесвітньо відомий трек.

Нюрбургрінг – знаменита траса в Німеччині, де найкращий час у своєму класі нещодавно зафіксував Porsche Taycan. Втім, тріумф німецького автопрому був недовгим.

Як повідомляє автомобільний портал AutoEvolution, під час тренувального заїзду Tesla Model S з модифікованою трансмісією, тримоторною силовою установкою Plaid і експериментальними шинами Goodyear Eagle F1 Supersport RS пройшов трасу за 7 хвилин і 23 секунди – на 19 секунд швидше конкурента.

На жаль, результати не були офіційними, тому заїзд потрібно було зробити ще раз.

Повторний заїзд прототипу з силовою установкою Plaid Tesla Model S зазнав невдачі. Щось пішло не так — на знаменитій гоночній трасі авто чомусь зупинився. Заїзд був призупинений, і автомобіль відвантажили на евакуатор.

Представники Tesla відзначили, що тимчасово припиняють подальші випробування моделі і продовжать поліпшення його характеристик. Який саме з вузлів прототипу вийшов з ладу Tesla не коментує. Очікується, що нову спробу офіційно обійти німецького конкурента компанія зробить наступного місяця після внесення доробок у конструкцію електромобіля.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla випустила модель з "веганским" салоном.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!