Бути завжди модним допоможе штучний інтелект

Додаток Fashion ++ запропонує цікаві рішення тим, хто не знає, що вдягнути

Створено новий додаток Fashion ++, який може підказати користувачам соціальної мережі Facebook, що одягнути. Зазначимо, що ця програма обробляє інформацію з модних журналів, аналізуючи тренди за допомогою штучного інтелекту.

Facebook навчив Fashion ++, демонструючи AI тисячі зображень одягу, які вважаються "модними". Штучний інтелект пропонує досить цікаві рішення. Наприклад, він не порадить вам піти на все, щоб придбати абсолютно новий наряд. Замість цього він запропонує поміняти один або два елементи. Також він може внести і більш прості пропозиції. Наприклад, порекомендує заправити сорочку або закатати рукава. Таким чином штучний інтелект бере на себе завдання, які часто вважаються творчими та суб'єктивними.

Що стосується дивних експериментів зі штучним інтелектом, то це не перша витівка з боку Facebook. Минулого місяця компанія опублікувала статтю про те, як вона використовує Minecraft для навчання персонального цифрового помічника, який може допомогти у вирішенні різноманітних завдань.

Як повідомляло видання "Коментарі", у світі з'явився штучний інтелект, що змінює обличчя на фото.