Головна Новини HI-tech технології Єврокомісія оголосила жовтень місяцем кібербезпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврокомісія оголосила жовтень місяцем кібербезпеки

Метою акції є підвищення рівня кібербезпеки серед громадян Євросоюзу

1 жовтня 2019, 11:00 comments1819
Поділіться публікацією:
Єврокомісія оголосила жовтень місяцем кібербезпеки

Згідно з рішенням Єврокомісії, жовтень стане місяцем, присвяченим кібербезпеці. У зв'язку з цим, з сьогоднішнього дня у всіх країнах ЄС починається місяць кібернетичної безпеки, присвячений підвищенню обізнаності громадян про кіберзагрози, а також обміну досвідом у цій сфері.


"Розвиток довіри, знань, обізнаності та стійкості є вирішальними факторами, які дозволяють захиститися від кібернетичних загроз, які швидко змінюються. Європейський місяць кібернетичної безпеки є частиною більш широких зусиль для розвитку і збереження навичок людей у цій сфері. Також робляться кроки для здійснення довгострокових превентивних заходів і, таким чином, для створення безпечного інформаційного ринку", — зазначила з цього приводу єврокомісар з питань цифрової економіки і суспільства Марія Габріель.


Також повідомляється, що місяць кібербезпеки буде присвячений розвитку базових навичок застереження, які повинні стати частиною повсякденної поведінки кожної людини при контактах з високотехнологічними пристроями.


Загальна мета акції — донести до європейців знання про онлайн-загрози та дати їм відповідні інструменти, щоб користувачі змогли відчути себе в безпеці від можливих кібер-загроз.


Як повідомляло видання "Коментарі", Єврокомісія оголосила конкурс на встановлення безкоштовного Wi-Fi.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!