Головна Новини HI-tech технології Американська компанія Apple оновила операційну систему iOS
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Apple оновила операційну систему iOS

Нова версія iOS з'явилася всього через три дні після попередньої

1 жовтня 2019, 13:01 comments2234
Поділіться публікацією:
Американська компанія Apple оновила операційну систему iOS

Час оновлення для iPhonе настав швидше, ніж ми сподівалися. Компанія Apple випустила нову версію операційної системи iOS 13.1.2. Це відбулося всього через три дні після випуску iOS 13.1.1. Обидва оновлення містять виправлення помилок програмного забезпечення, яке працює на iPhone і iPod touch від Apple. Спершу, 19 вересня, Apple випустила iOS 13, а вже 24 вересня — iOS 13.1 та iPadOS. Ці оновлення містили нові функції, а також виправлення помилок.

В журналі змін для iOS 13.1.2 перераховані виправлення для резервного копіювання iCloud, додатка камери, виправлення неактивного ліхтарика, зміни в запуску ярликів на HomePod і усунення проблеми Bluetooth, пов'язаної з певними транспортними засобами. Також ліквідована помилка, яка може призвести до втрати даних калібрування дисплея.

Apple проявляє ініціативу у виправленні помилок і проблем з останньою версією iOS і iPadOS, і це добре. Але це також вказує на те, що скарги щодо надійності і продуктивності iOS 13 під час бета-версії програми були вірними. Нагадаємо, що тестування бета-версії пройшло напередодні офіційного запуску. Будемо сподіватися, що більшість великих проблем вже усунуто.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple TV+ зняв новий серіал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!